•  Paguyuban Warga 
  •  Dusun V Pranti 
  •  Komunitase wong 
  •  mumet.ndas.se 
Senin Legi

25 Juli 2016
Jam:
Sugeng Rawuh sedoyo wargo lan Pemuda pemudi wonten ing Padusunan V Pranti.
Assalamu 'alaikum warohmatullahi wabarokatuh.....!!!
Sugeng
pepanggihan
  Sedoyo Wargo
  Pemuda-pemudi,
  Bpk/Ibu, Mas/Mbak,
  Mbah Kakung/Putri
lan sedoyo lapisan masyarakat ...
dsn v
pranti
gadingharjo
14+ Menu Layanan
Situs meniko sampun diresmékaken dados situs resmi Dusun V Pranti. Karesméken dinten meniko (Senin Legi, 25 Juli 2016) dening Bpk Ketua RT. Lan sampon gadhahi Sertipikat ISO 9001. Lan Ugi sampon dinobatke dadhos situs berkwalitas no.1 tingkat kelurahan. Misi saking situs meniko kangge melayani masyarakat lan sarono silaturahmi antar warga. Dadhosipun mboten wonten iklan-iklan promosi. Mboten ngangge acara login2ngan.Kabeh menu saget diakses kanthi bebass. Sopo wae oléh, sik penting pulsa internetmu melimpah.
Zona Mp3
Download Youtube
SMS gratis
URL Shortener
QR Generator
URL Ekstraktor
Email Sender
Kamus Online
Kalkulator Online
KTP Facebook
Hanacaraka Translit
Data Profil Situs
Situs iki gunake Teknologi modern, ramah lingkungan tanpo nambahi beban RAM lan CPU. Cek profil situs
jQuery Plugin, Kode Javaskript
HTML5 Tags Implementasion
PHP Framework, dan kawan2
Apply SimpleModal
dengkul technology
Jenis muatan           Ukuran     Beban CPU
jQuery Plugin           23KB              ~4%
Javascript                18KB              ~4%
Widget                     17KB              ~1%
Iso diakses nganggo opo waé..
Cocok kanggo
kabéh browser
  Krom        3+
  Firefox      2+
  IE              6+
  Sapari       3.1+
  Opera       10+
Cocok kanggo kabéh
perangkat OS
Telpon Windows
Android
Apel krowak
Copyright: Pranty Community
 © 2016 Paguyuban Pranti Community