Penyingkat URL
(Shortener URL)

Cara gampang nyingkat URL sik dowo koyo ulo,
dadi URL cendék koyo kowe. Gampang dihafal,
gampang di share lan ora boros bolpen.

Kanggo gunaké layanan iki, sampeyan kudu diverifikasi disik. Monggo di Klik potoné
MAS ANTO SATRIANI

*Ngopo kudu nganggo verifikasi barang?