Syarat penganggo layanan:
· Luwih apik nek dipirsani nganggo PC utowo
  Laptop (Versi Desktop).
· Tak saranké nggo browser sik kompatimbel,
  koyo to: OPERA, MOZILA, KROM, SAPARI.
· IE, Opera Mini, Minimo, UCWeb mboten saget
  browser sanesipun dereng di-jajal.
· Kowe kudu menehi ijin situs iki ngakses
  kamera nggo delok objek QR Kode.
·
Sampun paham dereng ?














POWERED BY: WONG NDESO
Copyright: ©2014 Pranti Community