GENERATOR KODE TEKS PELANGI
(RAINBOW TEXT GENERATOR)




ASSALAMU'ALAIKUM WAROHMATULLAHI WABAROKATUH !

 
Layanan iki gunane nggo gawe kode Teks warna-warni koyo pelangi. Nanging kode iki khusus kanggo situs website(nek duwe website pribadi). Contoné:  TULISAN IKI WARNA-WARNI KOYO PELANGI. 
Dadi nek nggo update status Facebook, yo tetep wae warnane  hitam  putih , mergane facebook sik duwe dudu sampeyan.

Carane pripun? Carane ngene ki:

  • Tulis ukoro sik arep digawe teks pelangi
  • Klik tombol KONVERSI
  • Disawang disik hasile
  • Nék wes cocok terus di-COPY

Tulis kata-kata sik arep dikonversi:








 
Kopirait: ©2018 Pesbook Gadungan
All Right Not Reserved ! ha ha...